Plads til børnene ?

Hvor skal børnene være ?

I mange virksomheder som beskæftiger sig indenfor servicefag som klinikker, læge konsultationer, speciallæger, optikkerer, eller butikker med lang ekspeditions tid (biler, ejendomsmæglere, osv.) Her er det ofte en udfordring når den besøgende har børn med.

Ligesom vi andre godt kan lide at komme ind i lokaler med møbler som virker tiltalende, spændende og imødekommede, så kan vores børn det jo selvfølgelig også.  Mange sparer dog på dette område, da børn jo slider meget på inventaret. Eller gør de ?

Hos utallige læger ser vi jo stadig et børnehjørne med Nanna Ditsels “Trisser” som de formentligt har købt for 25 år siden. Så investeringen har jo været meget beskeden når den divideres med 25.  De der derimod har valgt nye plasticmøbler i “smarte farver” vil selvfølgelig opleve at de er slidt utroligt hurtigt, og allerede året efter trænger til udskiftning.

Det samle indtryk af lokalet spille jo selvfølgelig også en rolle, og hvis så bare en lille del af det er nedslidt, vil det være med til at give et dårligt indtryk. Vi tænker jo automatisk, det var da nogle dejlige møbler at sidde i, og her ser lækkert og proffessionelt ud. Og hvis del del af lokalet med børnehjørnet ikke er fulgt med indretningen, så falder det hele lidt til jorden. Det gælder egentligt helt ned til legetøjet, hvor nogle gange ser man et stykke trælegetøj, der nok engang har været pænt lakeret, men nu er et stort bidemærke.    Og mit barn sidder selv og gnaver i det    🙁

Lokalet bør virke inspirende både på børn og voksne, og det skal være uden at det ligner en dagpleje. Så enkelte ting i høj kvalitet vil virke mere indbydende, og interessante billeder og kunst på væggen som netop kan inspirerer. Så hvis der nu er mulighed for at børnene kan lave en tegning ved et bord, så vil det bringe ro og koncentration, til gavn for både børn, forældre og andre besøgende.

Jeg har et forslag her til flotte børnemøbler

Har du en oplevelse eller et forslag så skriv det endeligt her.

5 tanker om "Plads til børnene ?"

 1. Møblerne fra Kløve & Ko har jeg brugt flere gange hos erhvervskunder. I mit arbejde som indretningskonsulent er det vigtigt at finde kvalitetsprodukter, som også designmæssigt holder i mange år.

 2. KLØVE & KO GIVER BØRNENE PLADS…
  Børn har brug for rum og plads til at udfolde sig. Trygge rammer, hvor de føler sig godt tilpas, og hvor de kan være kreative. Det handler naturligvis om de mennesker, der er omkring dem, og den kærlighed de oplever fra deres omverden. Men – hvis det er på plads, kan de fysiske omgivelser måske godt optimeres lidt. Og måske endda til glæde for både børn og voksne.
  ET SÆRLIGT LEGEHJØRNE…
  De fleste hjem med børn har steder, hvor børnene foretrækker at lege, og hvor deres legetøj er samlet. Det kan være svært at få børnenes leg, og det, der følger med, til at passe naturligt ind i hjemmet. Men det har danske Kløve & Ko nu udviklet den perfekte løsning på. Med et legehjørne bestående af forskellige kombinationsmuligheder og klassiske møbler, der det nu helt igennem muligt at integrere børnenes frirum som en del af den øvrige boligindretning. Det betyder, at både børnene kan være aktive og udfolde sig i hjemmets mest sociale og centrale rum. En del af visionen bag WAVE-LEGEHJØRNET er, at det både skal være tænkt til børn, testet af børn, have flere funktioner og være smukt at se på.
  DANSK DESIGN TIL DE SMÅ -OG STORE
  Alle Wave-møblerne fra Kløve & Ko er danskproducerede og udført med fokus på høj kvalitet, bæredygtighed og mange års brugbarhed. Det ses både i designet, der er klassisk og tidløst, og på valget af materialer. Bag Kløve & Ko står Malene Kløve Dalsgaard, som er designer, produktudvikler og samtidig mor til fire. Designeren bag legehjørnet med de bølgende linier ved altså om nogen, hvad det vil sige at have børn i hjemmet. WAVE-LEGEHJØRNET er også yderst velegnet til institutioner, og som et børnevenligt og stilfuldt indslag i diverse receptioner, banker og venteværelser. Kløve & Ko anbefaler møblerne fra 0-99 år, og siger dermed, at alle kan få glæde af deres indretningsmuligheder. Som noget nyt fås Wave serien nu også i sort, så hvis I mangler en god platform for børnenes leg er her en løsning som både er klassisk, stilfuld og praktisk. Se mere på hjemmesiden: http://www.kloeve-ko.com

 3. Gennem vores arbejde med at sælge legehjørner til læger, butikker, ejendomsmæglere, optikere, apoteker med mere har vi gang på gang konstateret hvor fint Kløve & Ko møblerne passer sammen med vores vægpaneler. En ting er jo at have lækre og stilfulde møbler til børnene, men vi synes også der skal noget på væggen.
  Noget der ikke roder i rummet, der ikke larmer for meget, der ikke kan bides i, slikkes på eller snuppes med hjem for den sags skyld. Men som stadig er underholdende, lærende og udfordrende for børnene.
  En løsning med Kløve møblerne, vægpaneler og evt. legetøj til Kløvebordet har for os flere gange været en god løsningsmodel til kunderne.

 4. Den gennemførte kvalitet og den flotte forarbejdning er blevet Malene Kløves varemærke.
  At møblerne kun bliver smukkere med tiden er en ekstra bonus.
  At man f.eks kan supplere Wave sættet med andre møbler betyder at man stille og roligt kan få opbygget en lækker møbelserie som holder år efter år.

 5. Det er nogle utroligt lækre møbler, Malene & Ko producerer, og vi glæder os til at få legehjørnet i vores forretning på plads.
  Samtidigt vil hendes flotte kunstværker også snart pryde vore vægge.
  God vind fremover, Malene.

Der er lukket for kommentarer.