Markedsplads

Se markedspladsen her:   Brugte kontormøbler sælges

Vi oplever samtidigt at der er stor efterspørgsel på køb og salg af brugte kontormøbler, og det er lige fra virksomheder der har møbler i overskud, til iværksættere der skal bruge nogle billige arbejdspladser.  Denne markedsplads tilbyder gratis at sætte disse parter i kontakt med hinanden, og på den måde sætte gang i erhvervslivet og ikke mindst omsætningen af kontormøbler.

Husk at det er i de små virksomheder det hele starter, så måske er der nogen der kan gøre brug af jeres brugte kontormøbler.

Vi tilbyder derfor denne markedsplads til alle virksomheder. Har du brugte kontormøbler du gerne vil af med, kan du sætte dem til salg ganske frit og gratis på denne side. Dencon Center formidler kontakten men tjener ikke noget, og vores grund til at tilbyde markedspladsen er at levere den bedste service i branchen.

Dencon Centers kontormøbler leverer nye kontormøbler til proffessionelt brug for alle virksomheder.

Sådan gør du

  1. For at du kan oprette en salgs- eller købsannonce, skal du registrere dig på siden her. (indtast navn og kontaktoplysninger )
  2. Når du har registreret dig, vil du modtage en email med et aktiveringslink.
  3. (check dit spamfilter, hvis du ikke modtager et aktiveringslink i løbet af få minutter.)
  4. Og du er nu klar til at købe og sælge brugte kontormøbler….

Hvis du er klar til at sælge dine kontormøbler så bestil login.

Når du har registreret dig, kan du logge ind.

Nu er du logget ind, og du kan nu oprette en salgs- eller købsannonce ved at klikke på “Indlæg” i venstre side. Her får du et overblik over eventuelle annoncer du har lavet, og i venstre side kan du klikke på “Tilføj Nyt” for at oprette en ny annonce.

Skriv en titel i det øverste tekstfelt, og skriv så din annonce i det store felt under titelfeltet. Du kan tilføje billeder af dine møbler, hvis du ønsker, men Dencon Center forbeholder sig ret til at slette billeder, som er for store eller er upassende.

Når du er færdig, klikker du i højre side på Udgiv, og din annonce vil nu være oprettet.

God fornøjelse!

 

Forbehold

Dencon Center tager ikke ansvar for de handler, som måtte foregå mellem køber og sælger. Dencon Center hverken profiterer på handler, eller blander sig i dem, så det foregår på eget ansvar.

Dencon Center forbeholder sig desuden den fulde ret til at ændre og slette annoncer, hvis de er upassende, eller ikke overholder almindelig pli og høflighed.

Kontakt os med spørgsmål til professionelle kontormøbler eller kontorindretning, eller hvis du har brug for hjælp og har spørgsmål til denne side.