Glade Reklamationer

Hvis der er noget vi hader i kontor-møbel branchen så er det reklamationer.

Ikke mindst fordi det er til gene for vores kunder, og forstyrrer deres hverdag hvis der lige skal skiftes en bordplade eller en udskiftning af gaspatron på kontorstol.

Så det ligger os meget på sinde både i salgssituationen og produktions leddet at minimere enhver mulig fejl, samt lære af de fejl der måtte være opstået.

Derfor tager vi f.eks. altid varerne retur til fabrikken til en nøje gennemgang og konklussion af hvad der måtte være gået galt, og tilstæber at det ikke sker igen.  Dette er selvfølgelig en bekostelig affære at transporterer vare retur til fabrikken, som alligevel skal smides ud, men i lærepenge, er de godt givet ud.

Derfor kan Dencon A/S også prale af at have en af landets laveste reklamations procenter på kun 0,73 % og forhåbentligt nogle af Danmarks gladeste kunder.

Vi vil hos Dencon Center altid bestræbe os på at fjerne enhvert tvivlsspørgsmål i købssituationen, dertil bruger vi bla. i vores præsentations materiale 3D visualisering så kunder ser sin indretning så realistisk som muligt.

Her kan du se et eksempel på 3D kontorindretning

Skulle der opstå en reklamation på Dencon Kontormøbler, er der 5 års garanti, og vi udbedrer altid med et smil og til mindst mulig gene for kunden.

En tanke om "Glade Reklamationer"

  1. Hej alle

    Jeg har været rigtig glad for min behandling hos Dencon Center. I forbindelse med en flytning af vores kontor fik flyttemændene ødelagt 4 hjul på nogle små rullereoler. Efter 2 måneders frustrerende kommunikation med flyttefirmaet – forgæves for at få dem til at oprette forsikringssag eller bare erstatte hjulene eller sørge for at vi fik nogle nye. Jeg måtte simpelthen opgive at få dem til at give mig en løsning – og blev så rigtig glad da jeg fik fat i Dencon som straks uden beregning fik afsendt 4 hjul af rette slags til mig.

    Det er da service 🙂 – så skyndte mig at fortælle min kollega (der er ved at indrette et fælleskontor) om stedet i tilfælde af hun skulle købe flere møbler snart.

    Mange glade kunde hilsner

    Pernille

Der er lukket for kommentarer.